Επόμενες προγραμματισμένες εξετάσεις για απόκτηση ΠΕΕ (Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Επάρκειας) το οποίο είναι απαραίτητο για την απόκτηση άδειας οδικού μεταφορέα, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16  Σεπτεμβρίου στις 9.30π.μ.στο  εξεταστικό κέντρο  Κορίνθου Κωστή Παλαμά 53. 

 Αντίστοιχα εξετάσεις για πιστοποιητικό ADR (επικίνδυνων εμπορευμάτων) θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 9.30 π.μ. στο ίδιο εξεταστικό κέντρο. 

     Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε δωρεάν online test ADRγια τη βασική εκπαίδευση σε όλες τις κλάσεις, καθώς και για τις ανανεώσεις σε όλες τις κλάσεις (δηλαδή στη βασική, στις δεξαμενές, στα εκρηκτικά, καθώς και στα ραδιενεργά). Το test λειτουργεί με ερωτηματολόγια σε όλη την ύλη, δηλαδή στα κεφάλαια της κάθε κατηγορίας, ή με τυχαία test 25 ή 15 ερωτήσεων, ανάλογα με τις κλάσεις που έχετε επιλέξει. Επίσης θα βρείτε και test ΣΕΚΑΜ (αφορά Κάρτα Οδικού Μεταφορέα) για επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές, για να μπορείτε να εξασκείστε στις ερωτήσεις και στις μελέτες περιπτώσεων.

  

Για την απόκτηση άδειας οδήγησης κατηγορίας ΒΕ και ΒΕ 96 (άδεια οδήγησης ρυμουλκουμένων οχημάτων) χρειάζεται υποχρεωτικά όχημα

της αντίστοιχης κατηγορίας, κάτι που μόνο εμείς διαθέτουμε

 Επίσης διαθέτουμε κατά αποκλειστικότητα και αυτόματο αυτοκίνητο με  τροποποιήσεις για ΑΜΕΑ καθώς  και απλό αυτόματο αυτοκίνητο (κωδ. 78)  .